Mats Flygare,
CEO, TEGO System AB

Jag har i över fyra års tid, i min roll som CEO på TEGO System AB använt Jonas Magnusson som support, bollplank och katalysator. Detta för att utveckla medarbetare på ett individuellt plan, utveckla grupper och inte minst för att hjälpa oss att implementera en starkare kultur som en grund i ett öppet och effektivt arbetssätt.

Jonas styrka är att vara öppen och rak på ett konstruktivt sätt. Han har en förmåga att agera vid rätt tillfälle och på ett sätt landar hos var och en.

Under den långa process som jag/vi arbetat tillsammans har vi både omsättningsmässigt som resultatmässigt haft en riktigt bra utveckling. Det är min övertygelse att vi inte kunna göra detta på samma sätt utan Jonas delaktighet. Jag kan därför varmt rekommendera Jonas Magnusson för liknande uppdrag.