Aktivitetsbaserad kontorsplats uthyres hos Enablement i centrala Malmö

Skapad av under Nyheter.

Man kan jobba aktivitetsbaserat på olika sätt och vårt sätt skiljer sig från den traditionella tolkningen av ABW (Activity Based Working). Vårt kontor är utrustat med produkter som gör det möjligt att inte bara sitta och stå vid ditt skrivbord utan även röra dig samtidigt som du jobbar.

kontor-gaabaandkontorcykel

Vi har en plats ledig och söker efter dig som förutom att du vill ha en hälsobringande kontorsplats även vill vara med och ändra den stillasittande kontorskulturen. Det viktiga är inte vad du jobbar med utan vem du är och ditt intresse för mindre stillasittande och mer rörelse i din egen och andras vardag. Här kan man undra om detta är en annons för en kontorsplats eller en rekryteringsannons – svaret är att det kan vara både och.

Vi erbjuder

  • Kontorsplats i centrala Malmö
  • Höj-/Sänkbart skrivbord i en öppen kontorsmiljö
  • Möjlighet att nyttja vårt OfficeFit-koncept (läs mer)
  • Fritt Internet
  • Fritt kaffe/tee
  • Tillgång till mötesrum i olika storlek
  • Möjlighet att sälja/marknadsföra vårt koncept OfficeFit (läs mer)

 

Mer information om oss www.enablement.se och fakta kring stillasittande på http://www.juststand.org/the-facts/

Intresserad? Hör av dig till mig på jonas.magnusson@enablement.se eller 0704–106570