En dag i tystnad

Skapad av under Nyheter.

vertikal-halo

 

Under våren presenterar vi en serie av Tjänster som bryter mönster, dvs. aktiviteter till företag och organisationer som bjuder på erfarenheter som kan bryta invanda mönster i beteende, tankar och känsloliv. Aktiviteter som kan öppna upp nya fönster för reflektion, nytänkande och vad som egentligen är nödvändigt för att fungera funktionellt över tid.

Vi lanserar nu den första delen i vårens serie – En dag i tystnad:

Vet du vad som händer när du låter allting stillna och falla på plats i dig? När du känner att du är i kontakt med dig själv och med lätthet kan se det större perspektivet? När både din kropp och ditt sinne har börjat slappna av?

Kraftfullheten i tystnaden. Har du erfarit den?

Oavsett vilket, vill vi erbjuda dig en möjlighet!

Varmt välkommen till en dag i tystnad!

Upplägg

Vi kommer sitta, gå, äta och röra oss under tystnad och i närvaro. Dagen innehåller både guidade övningar och egen tid i tystnad och stillhet. Vi kommer vara på en vacker kursgård på landet, med närhet till natur och sköna vyer/miljöer som stödjer sinnet till avslappning och sinnesro.

En dag i tystnad ges i samarbete mellan mindfulnessinstruktör Lennart Thorsson och leg psykolog Ina Petterson. Det är en modig process att prova nya upplevelser, att möta oss själva på nya sätt, och i denna process finns vi med för trygghet, inspiration och support.

Vi välkomnar dig, dina kollegor och medarbetare till en dag i tystnad. Ni kan antingen komma på någon av de öppna dagar vi erbjuder, eller boka in en egen tyst dag vid en tidpunkt som passar företaget, organisationen eller er avdelning.

Öppna dagar

I Göteborg torsdagen den 30 mars och fredagen den 28 april

I Malmö torsdagen den 2 mars, fredagen den 31 mars, torsdagen den 27 april

Tider: Vi träffas 8.30 med genomgång och fika. Den tysta dagen pågår mellan kl. 09.00 och 16.00.

Plats: På en vacker kursgård på landet, ca 30 minuters bilfärd från Malmö respektive Göteborg

Investering: 2 900 kr exklusive moms per person. Kom 6 personer och betala för 5.

Kontakta oss angående prisuppgifter för enskilda företagsarrangemang, även helgdagar är möjliga.

Vad ingår: Under dagen serveras förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch.

Anmälan: Anmälan görs till Lennart Thorsson senast 14 dagar före aktuellt tillfälle. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till annan person vid eventuell sjukdom.

Kontakt för bokning, frågor och information

Lennart Thorsson

Mail: lennart.thorsson@enablement.se

Tele: 0723-24 46 39

Kursledare

Lennart påbörjade sin inre utvecklingsresa för 20 år sedan. Han har över 250 egna utbildningsdagar inom personlig utveckling, vilket innefattar meditation, kroppspsykoterapi, terapeututbildningar och mindfulness.

Lennart är ingenjör, diplomerad marknadsekonom, certifierad mindfulness-instruktör och certifierad användare av EQ-i 2.0. Han har över 15 års erfarenhet från ledande befattningar i större koncerner. Han arbetar med individ och grupputveckling med inriktning på att öka medvetenhet kring våra beteenden och mönster.

Ina började meditera som 19-åring. Genom västerländsk terapi och österländsk tradition har hon gjort en djup och dedikerad resa in i ökad medvetenhet och självkännedom.

Ina är legitimerad psykolog, steg 1 KBT-terapeut med ACT-kompetens, och stress- och traumaterapeututbildad inom Somatic Experiencing. Hon har 18 års erfarenhet som psykolog och arbetar med både individer och grupper avseende hälsofrämjande insatser och hållbar beteendeförändring. Hon brinner för att sprida övningar som frigör vår potential och stödjer oss att agera i enlighet med det som är viktigt för oss.