Vi hjälper personer att bli nyföretagare och förbli företagare

Undersökningar visar att ca. 15 % av den svenska arbetsföra befolkningen har ambitioner att bli egen företagare. Det är dock enbart ca. 5 % som gör slag i saken.

Oavsett om beslutet att bli företagare kommer efter långt och moget övervägande eller om det kommer i anslutning till en uppkommen möjlighet så behövs inte bara ett initialt stöd utan framförallt ett kontinuerligt stöd längs vägen.

I syfte att erbjuda detta stöd har vi skapat en helt ny organisationsform bestående av företagare till för andra företagare. Målsättningen för oss är att skapa den enskilde företagarens egna huvudkontor (HK).

Under samma tak har vi nu samlat den kompetens företagaren behöver. Här finns tillgång till råd, stöd och hjälp med exempelvis planering, budgetering, redovisning, IT, sälj, inköp, marknadsföring, juridik mm. På plats kan man även nyttja en kontorsplats, använda ett av mötesrummen eller rent av slå sig ned i loungen för en kaffe och ett snack med någon av våra andra företagare.

Låt oss bli det självklara alternativet till de som vid en omställningsprocess väljer att försöka sig på ett eget företagande. Detta gäller även dig som av helt andra anledningar står i begrepp med att bli egen företagare.

TEMP-kontaktaoss-ikon

Enabler

+46 (0)704-106570

Jonas.magnusson@enablement.se

LinkedIn