Autodidakt var ordet!
Ett ord som jag blev bekant med i samband med att jag mitt uppe i en avtagande fotbollskarriär kastade mig in i entreprenörsrollen för dryga 20 år sen.

Ordet, som vid denna tid framförallt användes i sammanhang då man av olika anledningar ville fastställa min akademiska bakgrund, blev med ens något jag helst inte ville förknippas med. Det var fult på något vis, inte bra nog!
Med blicken i backspegeln är ordet autodidakt idag det i särklass bästa ”mitt-i-prick-ord” kopplat till mig och min bakgrund. Det beskriver exakt den jag är och idag är jag stolt och glad för att kalla mig själv – En självlärd person (autodidakt).

Enabler var rollen!
Idag har jag landat i ännu en entreprenörsroll. Till skillnad från förr kan jag i denna roll inte bara dra nytta av all erfarenhet jag har med mig från resan så här långt utan framförallt får jag möjligheten att dela med mig till andra företagare.
Min alldeles egna beskrivning av min roll som Enabler på Enablement skulle kunna vara att jag agerar var och en av våra entreprenörers PR (Personliga Reseledare).
Med mig som reseledare ska man inte bara få bäst valuta för pengarna. Man ska även i sin entreprenörsroll utvecklas, känna sig trygg samt lära sig att vara lycklig under resans gång.

Välkommen till oss på Enablement!

TEMP-kontaktaoss-ikon

Enabler

+46 (0)709-770 870

mats.hoff@enablement.se

LinkedIn