Utveckla ditt Team med Enablement och Mat & Vin

Skapad av under Nyheter.

Kombinera individ- & grupputveckling med praktisk träning i att laga god, hållbar och hälsosam mat under avslappnade former i en härlig miljö på Mat & Vin i Slottsparken, Malmö.

Mästerkocken Peter Skogström och jag har tillsammans satt samman ett par förslag på upplägg för utveckling av individer och team. De spänner över behovet att bara träffas fysiskt och göra något roligt tillsammans till en skarp utvecklingsprocess över tid.

Innehållet kan exempelvis utgå från att – Lära känna varandra bättre, träna på samarbete, ge varandra feedback, leda förändring, utveckla er EQ, öka er fysiska och mentala energi, kartlägg och balansera stress och återhämtning. Utöver detta lär ni er att laga hållbar och hälsosam mat sammansatt av säsongens råvaror.

Upplägget bygger på minst en träff från 12.00 till 21.00 till kontinuerliga träffar under året. Hör av dig så resonerar vi om innehåll, nivå på utmaning, frekvens och övriga praktiska förutsättningar. Kontaktuppgifter Jonas: 0704-106570 eller jonas.magnusson@enablement.se.

Det vore fantastiskt att få välkomna dig och ditt team till en lugn och trygg atmosfär i en unik miljö på Mat & Vin i Slottsparken, Malmö!