Idag använder vi Skavlan som språngbräda i vår egen marknadsföring

Skapad av under Nyheter.

Samma dag som Daniel Goleman gästar studion hos Skavlan för att presentera sin nya bok ”Godhetens Kraft: Dalai Lamas vision för en bättre värld” tecknar EQ Europe ett partneravtal med Enablement AB.

1995 gjorde Daniel Goleman stor succé med sin bok ”Emotional Intelligence”. Sedan dess har han varit drivande inom forskningen kring Emotionell Intelligens och hur det påverkar vår framgång i yrkeslivet i allmänhet och ledarskapet i synnerhet. Emotionell Intelligens är numera en välkänd och erkänt viktig faktor för att lyckas i både yrkesliv och privatliv. Exempelvis så använder världsledande koncerner såsom Google och Coca-Cola verktyget EQ-i 2.0 för att kartlägga och utveckla sin personals emotionella intelligens.

Dr Margareta Sjölund, grundaren av EQ Europe, är en internationellt erkänd expert inom EQ-området. Hon är tillika en pionjär inom Emotionell Intelligens och var först med att introducera just emotionell intelligens i Skandinavien 1998. Margareta har sedan dess oförtrutet och framgångsrikt arbetat vidare med att sprida begreppet världen över.

EQ Europe med Margareta Sjölund i spetsen tecknar partneravtal med Enablement AB.

”Samarbetet med Enablement ger oss en möjlighet att på plats hjälpa våra kunder i Sverige i sitt arbete med Emotionell Intelligens” säger Margareta Sjölund. EQ Europes Regional Manager Mattias Strandberg fyller i: ”Tillsammans med Enablement och deras konsulter stärker vi vår marknadsposition och tillsammans kan vi erbjuda gedigen kompetens inom såväl personal- och ledarutveckling som rekryteringsprocesser baserat på Emotionell Intelligens.”

EQ Europe har över 20 års erfarenhet av att arbeta med Emotionell Intelligens och den kunskap som krävs för att omsätta teori i praktik. EQ Europe erbjuder utbildningar och certifieringar i verktyget EQ-i 2.0 och EQ360. Dessutom erbjuds konsulttjänster kopplat till Emotionell Intelligens.

Enablement är en helhetsleverantör av konsulttjänster inom HR med EQ som sin specialitet. Under varumärket Enablement finns ett helt gäng kompetenta och engagerade konsulter som alla är egna företagare. Tillsammans levererar de toppkvalitativa konsulttjänster inom HR.

För mer information kontakta:

EQ Europe – Mattias Strandberg – mattias@eqeurope.com // 0704-451729

Enablement AB – Jonas Magnusson – jonas.magnusson@enablement.se // 0704-106570